Burn-out / Depressie

Burn-out / Depressie

Een burn-out / depressie is in deze tijd niet meer weg te denken. Dat is ook eigenlijk helemaal niet zo raar, als je bedenkt hoe snel de wereld om ons heen verandert. Door de snelle ontwikkelingen op allerlei gebieden, wordt er steeds meer van ons verwacht en verwachten we ook steeds meer van onszelf. Wat er hierbij wel eens vergeten wordt, is dat ons menselijk lichaam niet zo snel mee verandert, als de wereld om ons heen. Dus dan is het ook helemaal niet gek dat we dit niet allemaal 24/7 volhouden en wij daarop vastlopen. Dit vastlopen uit zich vaak in een burn-out of een depressie.

– Wil je overal goed presteren en zo veel mogelijk doen?
– Jezelf zo nuttig mogelijk maken en lijkt dat niet meer te lukken?
– Word je zenuwachtig van je eigen planning en alles wat er nog moet gebeuren?
– Last van slaapproblemen en lukt het je maar niet om je ergens toe te zetten?
– Een uitgeblust gevoel en kom je er maar niet uit?

De paarden en ik kunnen jou helpen er weer boven op te komen!

Een tijd geleden heb ik zelf ondervonden hoe het is om een burn-out & depressie te hebben, dus ik weet als geen ander hoe jij je voelt. Je blijft maar door gaan tot je lijf stop zegt. En dan óók nog eens het gevoel erbij krijgen dat je faalt, omdat je er zelf niet meer uit komt. Gelukkig heb ik goede hulp gehad en in combinatie met de paarden om mij heen, ben ik er weer bovenop, al het zit nog vers in mijn geheugen hoor. Ik weet hoe moeilijk het is om de switch-knop te vinden en dat dit in je eentje gewoonweg niet lukt, of enkel voor korte duur.

Er zullen wat drastische dingen moeten veranderen, om uit je huidige situatie te komen en om je gedrag, wat de situatie waar je nu in zit mede heeft veroorzaakt, te veranderen.

Wil jij:
– Weer controle krijgen over jouw gemoedstoestand?
– Jouw eigen kracht weer terugkrijgen?
– Staan voor wat jij waard bent?
– Genieten van wat het leven jou te bieden heeft?
– Positiever naar de toekomst kijken?

Dan staan de paarden en ik klaar voor jou, om jou te helpen jouw gedragspatronen helder te krijgen, onder ogen te gaan zien en te gaan werken aan de dingen die voor jou WEL werken!