Challenge Coaching

Welkom
Challenge coaching is een praktijk met als specialisatie “coaching met de hulp van paarden”. Mijn naam is Sylke Herpers en ik richt mij op bewustwording- en ontwikkelingsprocessen van mensen die opzoek zijn naar verandering in zichzelf en/of verbetering in persoonlijke kwaliteiten. Naast volwassenen richt ik mij ook op coaching voor kinderen. Graag nodig ik je van harte uit om de site te bekijken en hoop ik je eens ‘live’ te mogen verwelkomen bij de paarden!

De naam Challenge Coaching heb ik gekozen aangezien ik jou wil uitdagen om jouw “issues” onder ogen te komen en jou wil helpen om jouw uitdaging aan te gaan! Graag sta ik jou bij in jouw proces, want als het geen pittige uitdaging was, had je het namelijk al lang zelf gedaan, toch?!!

Waarom coaching en wat houdt dat eigenlijk in?
Coaching is het verdiepen van het bewustzijn voor wat betreft de effecten van jouw eigen gedrag. Het doel is om in beweging te komen om vaardigheden uit te bouwen, aan de slag te gaan met (on-) realistische overtuigingen, grenzen te stellen en zo kan ik nog wel even doorgaan..

Een aantal voorbeelden waarbij ik je kan helpen:
– Jezelf beter begrijpen en accepteren
– Het opbouwen van zelfvertrouwen
– Het leren uiten van emoties
– De effecten van jouw gedrag op anderen begrijpen en inzien

Op dit moment heb ik het coachen even on-hold gezet, gezien ik het druk heb met mijn studie, naast mijn parttime baan, het huishouden en onze jonge Duitse herder die ik ook graag de nodige aandacht wil geven. Graag verwijs ik je voor deze periode door naar mijn lieve collega-coaches Margreet Noordanus ( paardeninzicht) en Karin Scheres (Equizini).