Over mij

De persoon achter Challenge Coaching ben ik, Sylke Herpers. Geboren in 1990 en nu woonachtig in het mooie dorpje Thorn, samen met mijn partner en dochtertje. Met paarden en mensen werken, dat wil ik al zo lang dat ik mij kan herinneren. Mijn passie voor paarden is begonnen toen ik 8 jaar was en nooit meer weggegaan. Wat een paard met je kan doen, is onvoorstelbaar. Na de middelbare school ben ik naar NHB Deurne gegaan (destijds DE Paardenschool). Echter merkte ik al gauw dat ik te weinig talent en geld had om echt goed te kunnen presteren in de paardensport. Na her en der wat banen te hebben gehad, waarvan mijn ogen nog niet echt gingen twinkelen, ben ik in aanraking gekomen met coaching. En toeval bestaat niet, er bleek coaching met inzet van paarden te bestaan! Nieuwsgierig maar zeker ook sceptisch, omdat dit voor mij volledig nieuw was, nam ik deel aan 2 verdiepingsdagen coaching met inzet van paarden. En ja hoor, daar begonnen mijn ogen te twinkelen! Sindsdien ben ik lekker aan de slag met mensen én met paarden. Hier word ik blij van, dit is waar mijn hart ligt.

Los van dat ik weet waar mijn hart ligt, ben ook ik een aantal jaar geleden in een depressie / burn-out terecht gekomen. Met name door onzekerheid, wat ik allemaal van mijzelf moest, verwachtte en wilde, was mijn balans verstoord. Natuurlijk is dat niet prettig en allesbehalve wat je graag wilt. Echter ben ik nu van mening dat dit me veel levenservaring en inlevingsvermogen heeft gebracht, wat nu bijdraagt aan mijn rol als coach.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om de tijd door te brengen met mijn dochtertje of mijn paard, in het bos of op het strand te wandelen. Lekker genieten van de natuur, rust en ruimte om mij of ons heen!