Thuispagina

Welkom
Challenge coaching is een praktijk met als specialisatie “coaching met de hulp van paarden”. Mijn naam is Sylke Herpers en ik richt mij op bewustwording- en ontwikkelingsprocessen van mensen die opzoek zijn naar verandering in zichzelf en/of verbetering in persoonlijke kwaliteiten. Naast volwassenen richt ik mij ook op coaching voor kinderen. Graag nodig ik je van harte uit om de site te bekijken en hoop ik je eens ‘live’ te mogen verwelkomen bij de paarden!

De naam Challenge Coaching heb ik gekozen aangezien ik jou wil uitdagen om jouw “issues” onder ogen te komen en jou wil helpen om jouw uitdaging aan te gaan! Graag sta ik jou bij in jouw proces, want als het geen pittige uitdaging was, had je het namelijk al lang zelf gedaan, toch?!!

Wat is coaching en wat levert het jou op?
Coaching is het verdiepen in het bewustzijn voor wat betreft de effecten van jouw gedrag. Zodra je (meer) inzicht hebt in jouw gedrag, weet je of dit gedrag bijdraagt of juist niet bijdraagt aan hetgeen dat jij graag wilt bereiken.  Het doel is om in beweging te komen om gewenste vaardigheden uit te bouwen, te zorgen dat jij bewust de regie over je gedrag hebt en dus bewust kiest voor wie jij bent.

Een aantal voorbeelden waarbij ik je kan helpen:
– Jezelf beter begrijpen en accepteren
– Het opbouwen van zelfvertrouwen
– Het leren uiten van emoties
– De effecten van jouw gedrag op anderen begrijpen en inzien